18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn șofer băut a lovit cu mașina un biciclist

Un șofer băut a lovit cu mașina un biciclist

Un şofer, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, care conducea un autoturism a lovit ieri un biciclist ce se deplasa pe contrasens.

Potrivit IPJ Gorj, şoferul a ieșit de pe un pod și după ce a parcurs aproximativ 10 metri pe drumul comunal Ștefănești a lovit biciclistul de 47 de ani, din orașul Târgu Cărbunești.

În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului, acesta fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizația provizorie pentru autoturismul condus de bărbat era expirată din data 25 mai. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS