Acasă Local Gorj Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a preluat atribuțiile prefectului

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a preluat atribuțiile prefectului

-

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a preluat conducerea Instituției Prefectului, după plecarea prefectului Ciprian Florescu. Acesta din urmă a fost promovat pe un post de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit legii, subprefectul preia atribuțiile șefului instituției până la numirea unui nou prefect. După cum a precizat Sorin Arjoca noul prefect va fi numit de către premierul Vasilica Viorica Dăncilă, la propunerea ministrului Afacerilor Interne. Acest lucru ar putea avea loc în ședința de guvern de săptămâna viitoare. Până atunci Sorin Arjoca se află la conducerea Prefecturii Gorj și asigură continuitatea. Pentru postul de prefect de Gorj a fost vehiculat numele lui Cristi Rujan, fost secretar general al Ministerului Tineretului și Sportului și cadru universitar la Universitatea „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu. Rujan este jurist și e recunoscut ca un profesionist în domeniu.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.