Acasă Local Gorj Scandal pe banii primiți la rectificare de Primăria Târgu Jiu

Scandal pe banii primiți la rectificare de Primăria Târgu Jiu

-

Marcel Romanescu încă mai speră că va primi fonduri pentru municipiul Târgu Jiu, de data aceasta de la Consiliul Județean Gorj.

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține în continuare că bugetul local a fost vitregit în urma rectificării de buget. Primăria a solicitat 6 milioane de lei și a primit doar 1,3 milioane de lei. Romanescu a declarat că a depus o documentație la Consiliul Județean Gorj, în care a justificat sumele solicitate pentru primărie.

Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, pare să fi înțeles cererile venite din partea municipalității, a opinat Marcel Romanescu. Aceasta așteaptă în continuare sume de bani și spune că până acum orașul a pierdut un milion de euro.
Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, este de părere că temerile primarului privind punerea lacătului pe primărie nu sunt justificate. Municipalitatea funcționează în baza unui buget propus de Marcel Romanescu. Acesta a insistat să fie alocate sume mari de bani pentru anumite investiții, în condițiile în care i s-a spus că nu ar putea fi realizate, a mai declarat Adrian Tudor

Critici din partea vicelui

Viceprimarul este de părere că prioritate avea componenta privind funcționarea și ulterior trebuia alocate fonduri pentru investiții. În opinia lui Adrian Tudor, investițiile nu se văd, în ciuda promisiunilor edilului că orașul va fi transformat într-un șantier în 2019. Adrian Tudor crede că primarul va rămâne și în acest an cu sume necheltuite. Este vorba de suma totală de 6 milioane de lei. Banii respectivi nu ar putea fi realocați către alte activități. Vicele spune că primarul a cerut fonduri de la instituții de cultură pentru realizarea unor activități curente, precum cele de gospodărire comunală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...