Acasă Local Gorj Complexul Energetic Oltenia face zeci de angajări

Complexul Energetic Oltenia face zeci de angajări

-

Complexul Energetic Oltenia angajează, de luna viitoare, muncitori calificați. Este vorba de sudori care vor fi încadrați în diferite subunități ale Complexului Energetic Oltenia.

Compania duce lipsă de astfel de cadre calificate și de ani buni se încearcă încadrarea de sudori. Vor fi scoase la concurs un total de 20 de posturi de sudori. Muncitorii vor presta activitatea în diferite puncte de lucru. Potrivit Direcției Resurse Umane din Complexul Energetic Oltenia, concursul de angajare va avea loc pe 18 septembrie. Se caută sudori cu experiență, însă proba de lucru va fi decisivă în recrutarea cadidatului pe post. Muncitorii vor putea câștiga până la 3.000 de lei net pe lună.

Cota de cărbune a fost ridicată de aproape 3.000 de angajați ai CEO

Angajații Complexului Energetic Oltenia mai au timp până la finalul lunii noiembrie să își ridice cota de cărbune. Până în momentul de față, aproximativ 3.000 de salariați au ridicat cele 10 tone de lignit oferite contra cost de Complexul Energetic Oltenia angajaților care au depus cereri în acest sens. În total, numărul de solicitări este de aproximativ 7.000. Cota de cărbune se acordă în baza Contractului colectiv de muncă negociat între sindicate și administrație. Salariatul achită combustibilul pentru încălzirea de iarnă la un preț mai mic decât cel de pe piață. La nivelul subunităților miniere sunt deschise puncte de încărcare. Un număr mare de solicitări sunt arondate punctului de încărcare de la Cariera Peșteana.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.