10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjComplexul Energetic Oltenia face zeci de angajări

Complexul Energetic Oltenia face zeci de angajări

Complexul Energetic Oltenia angajează, de luna viitoare, muncitori calificați. Este vorba de sudori care vor fi încadrați în diferite subunități ale Complexului Energetic Oltenia.

Compania duce lipsă de astfel de cadre calificate și de ani buni se încearcă încadrarea de sudori. Vor fi scoase la concurs un total de 20 de posturi de sudori. Muncitorii vor presta activitatea în diferite puncte de lucru. Potrivit Direcției Resurse Umane din Complexul Energetic Oltenia, concursul de angajare va avea loc pe 18 septembrie. Se caută sudori cu experiență, însă proba de lucru va fi decisivă în recrutarea cadidatului pe post. Muncitorii vor putea câștiga până la 3.000 de lei net pe lună.

Cota de cărbune a fost ridicată de aproape 3.000 de angajați ai CEO

Angajații Complexului Energetic Oltenia mai au timp până la finalul lunii noiembrie să își ridice cota de cărbune. Până în momentul de față, aproximativ 3.000 de salariați au ridicat cele 10 tone de lignit oferite contra cost de Complexul Energetic Oltenia angajaților care au depus cereri în acest sens. În total, numărul de solicitări este de aproximativ 7.000. Cota de cărbune se acordă în baza Contractului colectiv de muncă negociat între sindicate și administrație. Salariatul achită combustibilul pentru încălzirea de iarnă la un preț mai mic decât cel de pe piață. La nivelul subunităților miniere sunt deschise puncte de încărcare. Un număr mare de solicitări sunt arondate punctului de încărcare de la Cariera Peșteana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS