Acasă Actualitate Tabăra de la Săcelu a fost omologată din acest an ca tabără...

Tabăra de la Săcelu a fost omologată din acest an ca tabără internațională permanentă

-

Tabăra de copii și tineret de la Săcelu, Gorj, a fost omologată din acest an ca tabără internațională permanentă. Robert Doicaru, directorul Direcției de Tineret și Sport Gorj, a declarat că tabăra de la Săcelu a fost implicată anul acesta în organizarea unor activități cu participare internațională.

Este și motivul pentru care centrul a primit omologarea pentru a funcționa tot timpul anului și pentru a găzdui activități organizate cu participanți din afara țării.
Doicaru a precizat că, în această vară, peste 300 de copii ai românilor din diferite state europene au fost găzduiți de tabăra de la Săcelu.
Au mai fost organizate o serie de proiecte pentru copii și tineret, una fiind dedicată dansului.
Vor urma alte două tabere pentru copii până la începutul lunii septembrie.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.