Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat strivit sub o placă de beton

Gorj: Bărbat strivit sub o placă de beton

-

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină miercuri seară pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o placă de beton cazută peste o persoană de sex masculin pe strada Pieții din orasul Târgu Cărbuneşti.


La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un container multirisc şi un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Jiu precum şi un echipaj din cadrul SAJ Gorj.
Din primele informații persoana este inconştientă.

La data de 21 august , polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 61 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că la locuința vecinului său s-a produs un accident, în urma căruia o persoană a fost prinsă sub o placă de beton.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce construia un zid sub o placă de beton, neasigurată corespunzător, peste acesta a căzut placa de beton, survenind decesul bărbatului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...