Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat strivit sub o placă de beton

Gorj: Bărbat strivit sub o placă de beton

-

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină miercuri seară pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o placă de beton cazută peste o persoană de sex masculin pe strada Pieții din orasul Târgu Cărbuneşti.


La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un container multirisc şi un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Jiu precum şi un echipaj din cadrul SAJ Gorj.
Din primele informații persoana este inconştientă.

La data de 21 august , polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 61 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că la locuința vecinului său s-a produs un accident, în urma căruia o persoană a fost prinsă sub o placă de beton.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce construia un zid sub o placă de beton, neasigurată corespunzător, peste acesta a căzut placa de beton, survenind decesul bărbatului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.