Acasă Local Gorj Doi bărbați au fost reținuți pentru furturi de la o firmă

Doi bărbați au fost reținuți pentru furturi de la o firmă

-

Doi bărbaţi de 44 şi 21 de ani, din oraşul Călimăneşti, respectiv comuna Dăieşti, judeţul Vâlcea, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt, au fost reținuți ieri de polițiștii gorjeni.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit faptul că cei doi bărbaţi la data de 19 iulie, ar fi sustras mai multe produse electrice în valoare de peste 5.800 de lei, din incinta unei societăţi comerciale de pe raza localităţii Târgu Jiu. Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate. În cursul zilei de azi aceştia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.