Acasă Local Gorj Bărbat, de 65 de ani, anchetat pentru furt de parfumuri

Bărbat, de 65 de ani, anchetat pentru furt de parfumuri

-

Un bărbat, de 65 de ani, din comuna Godineşti, a fost prins ieri în flagrant de polițiștii din Motru, având asupra sa, într-un coş de cumpărături, cinci parfumuri de diferite mărci.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras produsele, în valoare de 335 de lei, din incinta unei societăți comerciale din Motru. La sediul poliţiei au fost chemaţi reprezentanţii societăţii comerciale, ocazie cu care polițiștii le-au predat bunurilor, prejudiciul fiind astfel recuperat.

În urma verificărilor amănunțite, poliţiștii au constatat faptul că în aceeași dimineață, bărbatul ar mai fi intrat în incinta aceleiași societăți comerciale, de unde ar mai fi sustras alte patru parfumuri. Bunurile furate, în valoare de 259 de lei, le-a depozitat în autoturismul proprietate personală, identificat pe bulevardul Trandafirilor din localitate. Și aceste produse au fost ridicate de polițiști şi predate reprezentanţilor societății comerciale, prejudiciul fiind recuperat.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.