6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbat, de 65 de ani, anchetat pentru furt de parfumuri

Bărbat, de 65 de ani, anchetat pentru furt de parfumuri

Un bărbat, de 65 de ani, din comuna Godineşti, a fost prins ieri în flagrant de polițiștii din Motru, având asupra sa, într-un coş de cumpărături, cinci parfumuri de diferite mărci.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras produsele, în valoare de 335 de lei, din incinta unei societăți comerciale din Motru. La sediul poliţiei au fost chemaţi reprezentanţii societăţii comerciale, ocazie cu care polițiștii le-au predat bunurilor, prejudiciul fiind astfel recuperat.

În urma verificărilor amănunțite, poliţiștii au constatat faptul că în aceeași dimineață, bărbatul ar mai fi intrat în incinta aceleiași societăți comerciale, de unde ar mai fi sustras alte patru parfumuri. Bunurile furate, în valoare de 259 de lei, le-a depozitat în autoturismul proprietate personală, identificat pe bulevardul Trandafirilor din localitate. Și aceste produse au fost ridicate de polițiști şi predate reprezentanţilor societății comerciale, prejudiciul fiind recuperat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS