Acasă Local Gorj Adolescent dispărut de acasă, căutat de poliție

Adolescent dispărut de acasă, căutat de poliție

-

Un adolescent din Motru este căutat de poliție, după ce ieri a dispărut de acasă.

Polițiștii din Motru au fost sesizați de o femeie, de 56 de ani, din municipiu, că minorul, Olteanu Dorel-Mihai, de 17 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit că, la momentul plecării, minorul nu avea asupra sa actul de identitate sau sume de bani.

Semnalmente: înălţime cca. 1,65 m, greutate cca. 55-60 kg, constituţie atletică, păr blond scurt, fără semne particulare. La data dispariției purta un tricou alb cu inscripţie neagră în zona pieptului, pantaloni tip blug de culoare albastră, iar în picioare pantofi sport, de culoare albă. Polițiștii efectuează verificări specifice pentru identificarea persoanei dispărute. Cei care pot oferi relații cu privire la identificarea minorului sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.