Acasă Local Gorj A sunat la 112 și a cerut ajutor după ce i-a plecat...

A sunat la 112 și a cerut ajutor după ce i-a plecat soția de acasă

-

Un bărbat din Baia de Fier a sunat la 112 că soţia sa, Lunculescu Maria Cristina a plecat voluntar de acasă în data de 15 august şi nu s-a mai întors.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Lunculescu Maria Cristina s-a urcat într-o mașină plecând într-o direcție necunoscută, spunându-le copiilor că se va întoarce curând. Din discuțiile purtate cu soțul acesteia a rezultat faptul că soţia sa pleacă frecvent de acasă revenind după câteva zile.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativă 55 kilograme, păr șaten deschis, drept, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de  pantaloni blug de culoare albastră, cămașă de culoare mov, în picioare purta papuci din cauciuc. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării femeii, dispunând, totodată, punerea în urmărire la nivel național a acesteia.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.