Acasă Local Gorj Raportul controlului de la Spitalul Judeţean, trimis la CJ Gorj

Raportul controlului de la Spitalul Judeţean, trimis la CJ Gorj

-

Raportul controlului efectuat de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean a fost trimis la Consiliul Judeţean (CJ) Gorj.

Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a trimis controlul pentru neregulile pe care le-a depistat în timpul unei vizite inopinante la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Deși e de 9 zile la CJ Gorj, raportul nu a fost prezentat. Ministrul Sorina Pintea a precizat că au fost aplicate o serie de amenzi și că săptămâna viitoare va ajunge la Târgu Jiu pentru a prezenta cadrelor medicale Raportul respectiv.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.