5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr fără permis auto a intrat cu mașina în parapet și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr fără permis auto a intrat cu mașina în parapet și a fugit de la locul accidentului

Un tânăr, de 20 de ani, din comuna gorjeană Bălănești, a intrat ieri cu mașina într-un parapet. Apoi, a fugit de la locul accidentului. Potrivit poliției, suspectul ar fi condus un autoturism, pe D.J. 664 Turcinești, iar din cauza neatenției și neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune frontală cu parapetul unui pod. În urma impactului, autoturismul a fost serios avariat. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului.

Şoferul nu avea permis, iar maşina nu era înmatriculată

Şi aceasta nu a fost singura infracţiune comisă de tânăr. Poliţiştii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere, iar autoturismul figurează neînmatriculat din luna august 2018. Ulterior, conducătorul auto s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să rămână internat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că, în aceeași noapte, fratele său, de 24 de ani, din aceeași localitate, ar fi condus același autoturism, tot permis de conducere. Și acesta a fost testat, de polițiști, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS