11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSlowride - paradă a motocicletelor pe Transalpina

Slowride – paradă a motocicletelor pe Transalpina

Peste 300 de moticicliști sunt așteptați la Baia de Fier, în județul Gorj și pe Transalpina, la Slowride Transalpina Fest.

Este vorba de cea de-a treia ediție a festivalului. Acesta reunește pasionații de motoare din întreaga țară și de peste hotare, precum și iubitorii muzicii rock. Slowride Transalpina fest este găzduit de comuna Baia de Fier în intervalul 12-14 iulie.

Ce trupe vor cânta la Slowride

Printre trupele care vor concerta lângă Transalpina se află: Dirty Shirt & Orchestra, Implant Pentru Refuz, ALTAR și Coma. Vineri, 12 iulie, cap de afiș va fi trupa bucureșteană de metal alternativ COMA. Este o formație obișnuită a cluburilor și festivalurilor rock din România și nu numai. Activează de aproximativ 20 de ani, timp în care au „crescut“ o întreagă generație de împătimiți ai sunetelor agresive.

„Headlinerul zilei de sâmbătă, 13 iulie, este Dirty Shirt, trupă transilvăneană considerată una dintre cele mai originale formații de rock din Europa de Est. Muzica lor, bazată pe metal hardcore, se combină perfect cu sunetele tradiționale și cu instrumentele populare. Iar colaborarea lor cu Ansamblul Transilvania, cu care vor urca pe scena de la Slowride Transalpina Fest, este ceva de neratat. La festival vor mai fi prezente trupe foarte diverse: de la „veteranii“ ALTAR, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și militanții Implant Pentru Refuz, la experimentalii Oameni Necunoscuți“, potrivit unui comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS