Acasă Local Gorj Autobuzele Transloc vor circula după un program special

Autobuzele Transloc vor circula după un program special

-

Autobuzele Transloc, care aparţin Societății Transloc SA, vor circula după un program special în perioada vacanței elevilor, respectiv 15.07.2019 – 07.09.2019. Pe traseul principal 9 Mai – Artego frecvența de circulație, în intervalul 5.25 – 18.45, va fi de 16 minute în loc de 13. În intervalul 18.45 – 22.41 va fi de 20 de minute. Ultima plecare de la Artego este la ora 23.20, iar din 9 Mai, 00.00.


Pe traseele 9 Mai – Bârsești și 9 Mai – Preajba vor circula doar cinci trolee. 9 Mai – Vărsături – Preajba rămâne neschimbat. De asemenea, pe traseul 9 Mai – Iezureni -intersecție Curtișoara au fost eliminate trei curse. Pe 9 Mai – Slobozia – Ursați a fost eliminată o cursă. Pe Romanești – Artego – Preajba a fost eliminată o cursă, iar pe traseul Dedeman – 9 Mai – Artego – ANL, nu au fost efectuate modificări.

Cursele eliminate de pe traseele laterale sunt cele utilizate de elevi în perioada anului școlar și în perioada de finalizare a studiilor, respectiv susținerea examenului de bacalaureat. Noul program de circulație va fi afișat în toate stațiile de urcare-coborâre, dar și în mijloacele de transport în comun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...