Acasă Local Gorj Carla’s Dreams concertează la Târgu Jiu

Carla’s Dreams concertează la Târgu Jiu

-

Primăria Târgu Jiu continuă seria de spectacole de vară dedicate locuitorilor orașului și turiștilor. Primarul oraşului, Marcel Romanescu, a făcut o scurtă prezentare trupelor care vor sosi la Târgu Jiu pentru a-i distra pe localnici.

Carla’s Dreams, cap de afiş

Cap de afiș va fi trupa Carla’s Dreams, care va urca pe scena din Piața Prefecturii. Tot în Piața Prefecturii va susține un spectacol și formația 5 Gang. Edilul speră ca la Târgu Jiu să vină cât mai mulți turiști. De asemenea, vrea ca tinerii să nu mai să plece în alte orașe pentru a viziona spectacolele trupelor cunoscute. De asemenea, pe 23 iulie va avea loc un nou concert, destinat însă iubitorilor muzicii populare.

La Târgu Jiu va sosi Orchestra Lăutarii de la Chișinău, alături de maestrul Nicolae Botgros. Va mai urca pe scena din centrul orașului și solista Roberta Crintea. Acest spectacol era programat în cadrul festivității de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Însă, lucrările nu sunt finalizate încă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...