16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn consilier local din Gorj, suspectat că a furat motoarele unor ambulanțe

Un consilier local din Gorj, suspectat că a furat motoarele unor ambulanțe

UPDATE: Principalul suspect în cazul descinderilor din comuna gorjeană Drăguțești ar fi un consilier local. Acesta ar avea legătură cu dispariția a două motoare de ambulanță. Mașinile erau parcare în curtea primăriei. Edilul din Drăguțești, Ion Popescu, a declarat că a sesizat anul trecut furtul la poliție.

„Am înţeles că ar fi vorba despre un consilier local. Cel care era cu motoarele. Ar fi găsit motoarele la el, dar nu ştiu să vă spun mai mult. Au fost două salvări şi s-au furat motoarele de pe ele şi le-au găsit la consilier. Furtul a avut loc anul trecut, ambulanţele sunt în curtea primăriei. Au fost luate cu titlu gratuit acum câţiva ani, de la Ambulanţă, dar nu le-am folosit. Domnii respectivi şi-au permis să le descompleteze. Nu mai aveam cum să le folosesc, că tot furau de pe ele. Eu am sesizat furtul la Poliţie, anul trecut. Eu ştiam că cineva din comună a spus că le-a încărcat, nu mă aşteptam să le găsească la el”, a declarat Ion Popescu, primarul comunei Drăguţeşti.

Două percheziții domiciliare au loc, la această oră, în comuna gorjeană Drăguțești. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, acțiunea are loc în cadrul unui dosar de furt, cel mai probabil pentru identificarea unor bunuri. Perchezițiile sunt în curs de desfășurare, iar după finalizarea acestora polițiștii urmează să conducă persoane la audieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS