14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMcDonald’s vrea să deschidă un restaurant la Târgu Jiu

McDonald’s vrea să deschidă un restaurant la Târgu Jiu


McDonald’s vrea să deschidă un restaurant la Târgu Jiu şi în acest sens au început discuţiile între unul dintre directorii companiei McDonald’s România şi autorităţile locale.
Au avut loc discuții între primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și Gigi Grosu, directorul de dezvoltare al companiei. Firma este interesată să închirieze un spațiu comercial în incinta noului Stadion Municipal, despre care autoritățile au anunțat că îl vor inaugura la începutul lunii viitoare.

„O veste bună pentru cei interesați (și nu sunt puțini având în vedere numărul foarte mare de mesaje pe care le-am primit în acest sens): reprezentanții din România ai McDonald’s au venit astăzi la Târgu Jiu. Gigi Grosu, directorul de dezvoltare al companiei, a vizitat noua arenă sportivă din municipiu, manifestându-și interesul față de un spațiu din incinta stadionului.

Zona din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu va avea un aspect modern și va arăta foarte bine după terminarea lucrărilor la stadion, motiv pentru care există un interes destul de mare pentru spațiile de aici. McDonald’s și-a manifestat deja intenția de a participa la licitația ce se va organiza pentru spațiile din incinta arenei.”, a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS