Acasă Local Gorj Cabanierii din Rânca, somați să încheie contracte pentru gunoi și apă

Cabanierii din Rânca, somați să încheie contracte pentru gunoi și apă

-

Cabanierii din stațiunea montană Rânca sunt somați de directorul Secției de Drumuri Târgu Jiu, Ion Tudor, să încheie contracte pentru servicii de salubritate, apă și canal. Ion Tudor a precizat că este obligatoriu ca toate cabanele și pensiunile din Rânca să aibă încheiate contracte cu o firmă de salubritate, în caz contrar gunoiul o să ajungă în pădurile din zonă sau pe marginea DN 67 C, administrat de Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Ion Tudor este nemulțumit de faptul că, periodic, drumarii sunt nevoiți să igienizeze drumul dintre Novaci și Rânca. Ridicarea și transportul deșeurilor abandonate se face pe cheltuiala secției. În opinia șefului Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu nu pot exista cabane și pensiuni în Rânca fără să achite taxă de salubritate. Jandarmii, salvamontiștii și drumarii care au puncte de lucru în Rânca au contracte cu firma de salubritate.

Și Secția de Drumuri a semnat contractul pentru apă și canal

Șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu a precizat că e nevoie să fie semnate contracte și pentru serviciile de apă și canal. Inclusiv Secția pe care o conduce Ion Tudor va încheia un contract cu Aparegio pentru serviciile de apă și canal. Dacă nu există contracte încheiate între Aparegio și operatorii de turism, societatea nu va putea să intervină dacă vor fi probleme la rețeaua de canalizare și apă. Ion Tudor a mai spus că sunt foarte puțini cabanieri care au contracte cu operatorul de servicii de salubritate. Turiștii din Rânca vor fi sufocați de gunoaie. Nici firma care se ocupă de ridicarea deșeurilor nu își va permite să ridice gratuit gunoiul menajer din Rânca.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....