15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPovestea amuzantă a întâlnirii dintre salvatorii din Gorj şi un bărbat băut căzut în prăpastie

Povestea amuzantă a întâlnirii dintre salvatorii din Gorj şi un bărbat băut căzut în prăpastie

Povestea amuzantă a întâlnirii dintre salvatorii din Gorj şi un bărbat băut căzut în prăpastie. Pompierii din Gorj au fost chemaţi să ajute un bărbat căzut în prăpastie. Însă, când au ajuns la locul indicat de cea care a sunat la 112 şi-au dat seama că omul e băut şi doar a „derapat” pe drumul spre casă. Povestea amuzantă a întâlnirii dintre bărbat şi salvatori a fost postată pe Facebook, scrie Mediafax.

Povestea întâlnirii dintre salvatori şi bărbatul care a „derapat” în prăpastie din cauză că era băut a fost postată, marţi, pe Facebook de reprezentanţii ISU Gorj, sub titlul „Poveste cu aburi de alcool”.

„Ieri, mai pe înserat, o doamnă sună la 112:

Alo, pompierii?

Dispecerul: – Da, doamnă! Ce urgenţă aveţi?

Doamna: – Domnule este un bărbat căzut într-un şanţ şi este foarte abrupt! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. L-o fi bătut cineva şi l-a aruncat aici.

Dispecerul: – Unde doamnă?

Doamna: – La Tâlveşti, domnule! Veniţi repede că geme de durere săracul!

Un echipaj de pompieri, un echipaj din cadrul Salvamont şi o ambulanţă, în acţiune

Dispecerul culege toate datele de la doamnă şi alertează subunităţile! Un echipaj de pompieri, un echipaj din cadrul Salvamont şi o ambulanţă încep o goană nebună către locul intervenţiei! Sunt momente în care ţi-ai dori să ai aripi pentru că de tine depinde viaţa unui om! În cel mai scurt timp băieţii ajung la locul cu pricina!”, scriu reprezentanţii ISU Gorj.

Potrivit postării, omul se vedea în prăpastia de câţiva metri, dar nu mai mişca în momentul în care au ajuns pompierii.

„Băieţii coboară cu tot echipamentul pregătiţi să facă tot ce pot pentru a-i salva viaţa bietului om. Era cu faţa în jos şi îi sunt verificate semnele vitale. Omul începe iar să geamă şi cu mare grijă este întors cu faţa în sus.

Acum apare surpriza!

Omul nostru duhnea bine a alcool şi, dintr-o dată, îşi revine complet. Nu-l mai doare nimic. Probabil nici nu-l duruse vreodată, iar probabil gemetele proveneau de la efectul alcoolului care ajunsese într-o cantitate mare în sângele domnului şi-i afectase creierul”, se mai arată în postare.

Povestea se încheie cu bine, pentru că după ce a dormit pe iarbă, bărbatul băut şi-a recăpătat simţurile locomotorii, nu vrea să primească îngrijiri medicale şi este ajutat să îşi „fixeze traiectoria” spre casă.

Omul „s-a cinstit” puţin mai mult

„Ce se întâmplase totuşi? Omul „s-a cinstit” puţin mai mult! Treaba asta l-a cam „tulburat” şi a încercat să plece spre casă. Probabil că nu există o explicaţie ştiinţifică şi nici una logică, dar ca şi cum ar fi avut pană la anvelopa de pe partea dreaptă, bărbatul nu a mai ţinut drumul drept, a ieşit de pe carosabil şi a „derapat” în prăpastie. Faptul că se văzuse cu atâtea echipaje de intervenţie lângă el îl enervase pe bărbat la culme.

Momentele de somnic în iarba verde probabil că îl făcuseră să se mai trezească puţin şi să-şi recapete simţurile locomotorii. De examinare medicală sau să fie transportat la spital nici n-a vrut să audă, aşa că nu ne-a rămas decât să-l ajutăm să iasă din prăpastie, să încercăm să-i fixăm traiectoria şi să sperăm că nu va mai „derapa” până când va ajunge acasă şi se va pune în pat unde sigur îi va trece de „boala” de care suferea”, mai scriu salvatorii.

Nu este prima postare a unor momente din viaţa pompierilor, povestite într-un mod amuzant de reprezentanţii ISU Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS