Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat reţinut pentru distrugere şi ameninţare

Gorj: Bărbat reţinut pentru distrugere şi ameninţare

-

Un bărbat de 46 de ani, din Săulești, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare și distrugere, a fost reţinut la finalul săptămânii trecute de poliţiştii din Cărbuneşti, Gorj, Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în curtea unde locuieşte fosta sa soţie, de 41 de ani, din localitate şi ar fi ameninţat-o cu moartea, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător, cu care ar fi lovit ușa locuinței şi pe care, la sosirea poliţiştilor, l-ar fi aruncat în curtea vecinilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au comis faptele şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grefierii au pensii de serviciu, nu speciale

Sindicatul Dicasterial, care reprezintă o parte din personalul auxiliar din instanţe şi parchete, recţionează la discuţiile privind tăierea pensiilor speciale.

Tiberiu Ungureanu, noul şef al ANP

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, l-a împuternicit, luni, pe comisarul-şef Tiberiu Ungureanu în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP)...