Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat din Dolj, acuzat că şi-a incendiat maşina pentru a beneficia...

Gorj: Bărbat din Dolj, acuzat că şi-a incendiat maşina pentru a beneficia de asigurare

-

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna Brădeşti, Dolj, este acuzat de poliţiştii gorjeni că şi-ar fi incendiat maşina pentru a beneficia de asigurare. Astfel, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați ieri prin apelul 112 de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Brădești, județul Dolj, cu privire la faptul că autoutilitara pe care o conducea a luat foc în mers. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul, ar fi incendiat cu intenție autoutilitara, cu care se deplasa pe DJ 665 Săcelu, în vederea obținerii despăgubirilor de la societatea de asigurări cu care avea contract CASCO.

În urma incendiului autoutilitara a ars în proporție de 100%, iar conducătorul și pasagerul, de 34 de ani, nu au suferit leziuni, nefiind puse în primejdie alte bunuri sau persoane. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Totodată, la data de 14 mai, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celui în cauză, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...