Acasă Local Gorj UPDATE Gorj: Doi minori dispăruți, plecați împreună de la domiciliu, găsiți într-o...

UPDATE Gorj: Doi minori dispăruți, plecați împreună de la domiciliu, găsiți într-o pădure

-

UPDATE: Cei doi copii au fost găsiți, în urma activităților de căutare ale polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu și Secției 1 Poliție Rurală Tg Jiu, la liziera pădurii din localitatea Bâltișoara. Nu au fost victime ale vreunei infractiuni. Cei doi vor fi predați familiei.


În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, minorii Pană Alexandru Irinel, de 12 ani, din comuna gorjeană Runcu, și Zaharia Marius Tiberiu, de aceeași vârstă, din aceeași localitate, ar fi plecat împreună, de la domiciliu și până în prezent nu au mai revenit.

Semnalmente Pană Alexandru Irinel: înălțime 1,50 m greutate aproximativ 60 Kg, păr blond, ochi albaștri, prezintă o aluniță la nivelul buzei superioare. La data plecării era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri cu o dungă roșie, tricou albastru, iar în picioare purta pantofi tip sport de culoare neagră.

Semnalmente Zaharia Marius Tiberiu: înălțime 1,45 m, greutate aproximativ 45 Kg, păr șaten tuns scurt, ochi căprui. Minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip camuflaj în nuanțe de albastru, tricou albastru închis, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare neagră.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi minori sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi...

Bancul zilei

Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine?Îţi par grasă?Dacă nu vrei să mergi, nu mergi!Acum sunt şi leneşă?Calmează-te, dragă!...