Un elev, de 14 ani, din comuna gorjeană Băleşti, este căutat de poliţie după ce a plecat de la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu. Astfel, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat 43 ani, din comuna Băleşti, despre faptul că fiul său, STANCIU ALEXANDRU FLORIAN, de 14 ani, din aceeaşi localitate, în jurul orei 16:00, a plecat în mod voluntar de la şcoala unde învaţă, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Din primele verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că minorul este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,55 m, greutate 45 kg, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, iar în urechea stângă purta un cercel în formă de cruce. La data plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni trening de culoare gri, geacă verde și era încălțat într-o pereche de pantofi sport de culoare neagră. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind dispusă punerea în urmărire la nivel naţional a minorului.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.