Acasă Local Gorj Gorj: Un biciclist, de 63 de ani, a murit la Peștișani

Gorj: Un biciclist, de 63 de ani, a murit la Peștișani

-

Un bărbatul, de 63 de ani, care locuia fără forme legale, pe raza localității Frâncești, comuna Peștișani, a decedat vineri. Acesta se deplasa cu bicicleta pe DC 131 B, când i s-a făcut rău și a decedat. Era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Se va întocmi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.