Acasă Local Gorj Gorj: Doi tineri au fost reţinuţi în urma furtului de fier vechi...

Gorj: Doi tineri au fost reţinuţi în urma furtului de fier vechi de la CEO

-

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii gorjeni în cazul furtului de fier vechi produs duminică în Cariera Roşia, din Complexului Energetic Oltenia(CEO). Astfel, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, în continuarea cercetărilor privind faptele comise la data de 21 aprilie, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracțiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere și furt calificat, în infracțiunile de tâlhărie calificată, favorizarea făptuitorului și lovire sau alte violențe. În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale, față de doi tineri, de 21 și 27 de ani, din orașul Rovinari, respectiv comuna Fărcășești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar împotriva unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Fărcășești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și lovire sau alte violențe.

Totodată, față de tânărul, de 21 de ani și față de bărbatul, de 36 de ani, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cei doi vor fi prezentați astăzi parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dolj: Reţinut pentru furturi din locuintă

Poliţişti din Segarcea au identificat, ieri, un tânăr de 16 ani, din Lipovu, bănuit de săvârşirea a cinci infracţiuni de furt calificat....