Acasă Local Gorj RAR Gorj funcţionează de astăzi într-un alt sediu

RAR Gorj funcţionează de astăzi într-un alt sediu

-

Reprezentanța Gorj a Registrului Auto Român are sediu nou, începând de astăzi. Clienții sunt așteptați la noua locație din strada Termocentralei nr. 40, în municipiul Târgu Jiu. Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru. Conducerea RAR a investit și în modernizarea echipamentelor tehnice, odată cu achiziționarea noului sediu. RAR Gorj va dispune de două linii integrate de verificare vehicule, principalul beneficiu adus clienților de noua tehnologie fiind acela că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil. Suprafaţa totală a clădirii are aproape o mie de metri pătraţi. Sunt disponibile şi 91 de locuri de parcare.

Durata construcţiei a fost de 14 luni. Valoarea totală a investiției este de 10.297.761 lei (fără TVA), bani care au provenit exclusiv din surse proprii (bugetul de investiții al RAR).

ȘTIRI VIDEO GdS

#SchimbaPeVerde cu CEZ

Preferi soluțiile eficiente energetic? Te orientezi către alternativele mai puțin poluante, reciclezi? Alege să consumi doar energie regenerabilă! Cu CEZ Verde,...