Acasă Local Gorj Gorj: Razii la depozitele de cherestea

Gorj: Razii la depozitele de cherestea

-

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au acționat ieri în colaborare cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Ocolului Silvic Tismana pentru verificarea legalității depozitării și transportului de material lemnos, efectuat pe raza comunei Padeș. Cu această ocazie, s-a constatat că reprezentanții unei societăți comerciale din Motru Sec ar fi expediat peste 13 metri cubi de material lemnos, fără avize de însoțire, dispunându-se sancționarea societății conform privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, precum și luarea măsurii complementare de confiscare a întregii cantități de material lemnos menționat.

De asemenea, a fost efectuat un control la depozitul de cherestea, aparținând unei societăți comerciale din Cloșani, iar în urma comparării stocului faptic cu cel scriptic, a rezultat o diferență de 11,5 metri cubi de cherestea de brad, care a fost confiscată valoric, iar societatea a fost sancționată conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

O nouă dezbatere marca Dăncilă la Palatul Parlamentului

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a susţinut aseară o nouă conferinţă-maraton de presă. Președintele PSD și-a prezentat angajamentul său față de...