Acasă Local Gorj Gorj: Două persoane condamnate, încarcerate în Penitenciar

Gorj: Două persoane condamnate, încarcerate în Penitenciar

-

Două persoane condamnate definitiv la închisoare cu executare au fost depistate de poliţie şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Jiu. Astfel, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au pus miercuri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Jiu, privind un bărbat, de 60 de ani, din comuna Drăguțești, condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Totodată, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Gorj, privind un tânăr, de 27 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Ambii au fost depuși, de către polițiști, în Penitenciarul Târgu Jiu.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.