10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj(Video) BREAKING NEWS Gorj: Patru muncitori răniți, după ce traversa unui pod s-a prăbușit la Stoina. A fost activat Planul roșu de intervenție

(Video) BREAKING NEWS Gorj: Patru muncitori răniți, după ce traversa unui pod s-a prăbușit la Stoina. A fost activat Planul roșu de intervenție

UPDATE: Potrivit bilanţului final, patru persoane au fost rănite, dintre care un bărbat şi o femeie au fost prinși de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi barbati au suferit leziuni minore în urma accidentului.
Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează sa fie preluata de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalti doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu.


Pompierii gorjeni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situatii de urgenţă generată de traversa a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina, satul Toiaga. Din primele informaţii în urma accidentului au rezultat patru victime. Două victime sunt rănite mai grav, între care o femeie de 40 de ani.

La faţa locului se deplasează doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judeţului Gorj a fost activat planul roşu de intervenţie.

ITM Gorj a trimis o echipă la fața locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS