23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorjeancă de 100 de ani, premiată de autorități

Gorjeancă de 100 de ani, premiată de autorități

-

O gorjeancă de 100 de ani a fost premiată de autoritățile din Târgu Jiu. Ariana Găvan care a împlnit luni 100 de ani a primit vizita primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

„Un secol de viață! Martora a o sută de ani de istorie glorioasă și totodată zbuciumata a României. Când stai de vorbă cu doamna Găvan Ariana simți, pur și simplu, experiența unui veac de viață. Din când în când ar trebui sa ne oprim din goana nebună a acestui început de secol și să vorbim puțin cu cei care ne-au netezit calea spre ceea ce suntem astăzi. Au atât de multe sa ne spună! Au atât de multe sa ne împărtășească, să ne ofere din experiența lor. A fost o adevărată încântare sa stau de vorbă, câteva momente, cu doamna Ariana Găvan”, potrivit primarului din Târgu Jiu.

 

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.