Acasă Local Gorj Gorj: Arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol

Gorj: Arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol

-

Polițiștii din Rovinari au fost sesizați, pe 9 aprilie, de o femeie, de 20 de ani, din localitate, că două persoane de sex masculin, pe care nu le cunoaște, ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea, fără consimțământul său.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce tânăra se afla pe raza localității Florești, a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau 3 persoane de sex masculin.
Conducătorul auto nu a oprit în comuna Bîlteni, unde aceasta locuiește, continuându-si deplasarea până în orașul Rovinari.
La insistențele a două dintre persoanele aflate în autoturism, persoana vătămată a mers cu acestea într-o garsonieră situată pe raza orașului Rovinari, unde a fost obligată să întrețină raporturi sexuale.
Tot cu ocazia cercetărilor, au fost identificați doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, bănuiți de săvârșirea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.
Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării medico-legale, medici specialiști concluzionând că aceasta nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.
Împotriva tânărului de 25 de ani, din Rovinari, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, față de acesta fiind luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS