21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFostul şef al ISJ Gorj vizează un post în Ministerul Educaţiei

Fostul şef al ISJ Gorj vizează un post în Ministerul Educaţiei

Fostul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ion Ișfan, vizează o funcție la Bucureşti la Ministerul Educației. După ce a fost tras pe linie moartă de la conducerea IȘJ Gorj, deși mandatul acestuia putea fi prelungit, Ion Ișfan s-a întors la catedră la Liceul Roșia Jiu, unde este profesor de matematică. Deși în presă au apărut speculații în această perioadă că ar urma să plece din PSD și să treacă la Pro România, Ion Ișan neagă acest lucru și spune că va rămâne în partidul care timp de șapte ani l-a menținut în postul de inspector școlar general, cu toate că, spune acesta, i s-a făcut acum o nedreptate.

Spune că a fost schimbat politic, deşi e pesedist

Ion Ișfan recunoaște că schimbarea sa din funcție a fost una politică și a lăsat să se înțeleagă faptul că Marcela Mrejeru, actualul inspector general al IȘJ Gorj se va descurca numai ca urmare a faptului că are în spate o echipă profesionistă. Fostul inspector general a declarat că a primit asigurări de la Ecaterina Andronescu, ministrul Educației că va primi o funcție la București, însă, deocamdată nu a dezvăluit despre ce post e vorba.

„Toată lumea e pusă politic. Eu îmi văd de treaba mea. Eu am discutat cu doamna ministru şi a promis că mă ia la minister. Eu am 7 ani de experienţă. Am discutat şi vedem după ce va face organigrama. La Gorj nu am avut loc nici adjunct la Inspectoratul Şcolar. Vedem la Bucureşti”, a spus Ion Ișfan, fostul inspector şcolar general.

Ișfan s-a înscris în PSD în anul 2000, iar timp de șapte ani a ocupat postul de inspector școlar general la IȘJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS