24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj(FOTO, VIDEO) Gorj: A fost prins autorul jafului de la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu

(FOTO, VIDEO) Gorj: A fost prins autorul jafului de la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu

În această dimineață, politisti din cadrul I. P. J. GORJ, Serviciul de Investigatii Criminale au continuat cercetările în cauza penala privind jaful armat comis de către o persoana necunoscuta în ziua de 25.02.2019 la o casa de schimb valutar de pe raza orașului Bumbesti Jiu, județul Gorj, ocazie cu care au fost puse în executare doua mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Hunedoara, la locuința unui bărbat, de 41 ani, din municipiul Petroșani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila.
Cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba, la locația din municipiul Petroșani a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila.
Cercetările continua pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale.

Bărbatul are antecedente penale pentru furturi. A ieșit din închisoare în vara anului trecut, din Franța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS