Acasă Local Gorj Scandal între mai multe persoane pe o stradă din Târgu Cărbuneşti

Scandal între mai multe persoane pe o stradă din Târgu Cărbuneşti

-

Polițiști din Târgu Cărbunești s-au sesizat, astăzi, că la intersecția str. Trandafirilor cu str. Plopilor, din localitate, ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane.
Din primele e cercetări efectuate la faţa locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani, din Târgu Cărbuneşti, pe fondul unui conflict mai vechi generat de activități desfășurate în străinătate, ar fi făcut semne obscene unui bărbat de 46 de ani și fiului său, de 23 de ani, din aceeași localitate.
La rândul său, bărbatul de 46 de ani a spart cu un obiect contondent geamul lateral stânga spate al autoturismului cu care se deplasa cealaltă persoana implicată în conflict.
În cauză, politistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, iar cele trei persoane implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției, față de acestea urmând a fi luate măsuri legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Parlamentul European o audiază pe Adina Vălean

Adina Vălean, nominalizată pentru postul de comisar european, va fi audiată marţi în comisiile parlamentare reunite de afaceri europene. Anunţul a fost...