19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Gorj: Băiat de 15 ani, dat în urmărire națională după ce a dispărut de acasă

Gorj: Băiat de 15 ani, dat în urmărire națională după ce a dispărut de acasă

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de o femeie de 30 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că fiul său minor, GUGU CIPRIAN GABRIEL, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că minorul nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.  În momentul plecării de la domiciliu, băiatul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.

Polițiștii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...