Acasă Local Gorj Gorj: Băiat de 15 ani, dat în urmărire națională după ce a...

Gorj: Băiat de 15 ani, dat în urmărire națională după ce a dispărut de acasă

-

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de o femeie de 30 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că fiul său minor, GUGU CIPRIAN GABRIEL, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că minorul nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.  În momentul plecării de la domiciliu, băiatul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.

Polițiștii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional. Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.