Acasă Local Gorj Vâlcea: Un bărbat de 49 de ani dispărut de acasă a fost...

Vâlcea: Un bărbat de 49 de ani dispărut de acasă a fost găsit de poliţişti

-

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Secției 1 Râmnicu Vâlcea și Postului de poliție Mihăești au efectuat verificări pentru depistarea unui bărbat de 49 de ani, dispărut de la domiciliu cu o zi în urmă. Bărbatul a fost găsit și redat în siguranță familiei. La căutări a fost folosit și câinele de urmă.

La data de 20 martie, polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Mihăești, cu privire la faptul că tatăl său a plecat de la domiciliu în seara de 19 martie și nu s-a mai întors.

Polițiștii au demarat imediat investigațiile, fiind efectuate căutări în pădurea din comuna Mihăești, cu câinele de urmă, bărbatul fiind găsit în cele din urmă, la aproximativ 3 km de locuința sa și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La căutări au participat și voluntari din comuna Mihăești.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.