Acasă Local Gorj O zi dedicată cineastului Sergiu Nicolaescu ar putea fi organizată la Târgu...

O zi dedicată cineastului Sergiu Nicolaescu ar putea fi organizată la Târgu Jiu

-

Autorităţile locale şi administraţia Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu intenţionează să organizeze luna viitoare o zi dedicată cineastului. Acesta este originar din Târgu Jiu. Are, de asemenea, o stea pe Aleea Personalităţilor din oraş. Ziua dedicată cunoscutului regizor ar putea cuprinde proiecţii de filme realizate de Sergiu Nicolescu. De asemenea, va putea fi organizat şi un minifestival cu producţii video realizate de elevii de la câteva colegii naţionale din municipiul Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.