3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: O femeie băută a acroşat un pieton şi a părăsit locul accidentului

Gorj: O femeie băută a acroşat un pieton şi a părăsit locul accidentului

O femeie de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, este cercetată penal de poliţişti după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi acroşat cu maşina un bărbat în zona parcului Lido, potrivit IPJ Gorj.
Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi, luni seara, cu privire la faptul că în zona parcului Lido ar fi o persoană căzută. Până la sosirea poliţiştilor la faţa locului, unul dintre cetăţenii care aşteptau sosirea ambulanţei în acea zonă ar fi fost acroşat uşor de un autovehicul condus de o femeie de 42 de ani, din Târgu-Jiu, fără a-i fi provocată vreo leziune.
„Femeia a coborât din autovehicul, lăsându-l în staţia de autobuz din zona respectivă, continuându-şi deplasarea pe jos, către un bar din apropiere, unde a fost depistată ulterior de către poliţişti. Cetăţenii au sesizat poliţiştii cu privire la faptul că femeia părea a fi sub influenţa alcoolului în momentul când a coborât din autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Corina Scurtu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS