Acasă Local Gorj A fost reţinut suspectul care a incendiat uşa unui apartament din Târgu...

A fost reţinut suspectul care a incendiat uşa unui apartament din Târgu Jiu

-

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut duminică pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 59 de ani, din Târgu Cărbuneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere. Bărbatul, în cursul zilei de ieri, ar fi lăsat lângă uşă unui apartament, de pe strada Agriculturii, un recipient cu o substanţă inflamabilă, căruia i-a dat foc, provocând un incendiu. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca în cursul zilei de astăzi, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Soţ şi soţie, după gratii pentru evaziune fiscală

Poliţiştii doljeni au dus la Penitenciarul Craiova doi craioveni, soţi şi soţie, condamnaţi definitiv la câte cinci ani şi jumătate de închisoare...

Primar condamnat pentru fraudarea fondurilor UE

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne cu suspendare pe primarul comunei mehedinţene Devesel. În acelaşi dosar a fost condamnat, tot cu suspendare, şi şoferul primăriei. Cei doi inculpaţi au fost acuzaţi de fraudarea fondurilor APIA cu aproape un milion de lei.

Cum pot evita firmele să intre în vizorul Fiscului

„Riscul de evaziune“ este un indicator pe care îl calculează ANAF pentru toate firmele. Cu cât o firmă are riscul de evaziune mai mare, cu atât creşte probabilitatea de a fi verificată de Fisc. Iată care sunt paşii de urmat pentru a evita un control fiscal iminent.