Acasă Local Gorj Gorj: Tânăr anchetat de poliţie după ce şi-ar fi bătut mama

Gorj: Tânăr anchetat de poliţie după ce şi-ar fi bătut mama

-

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Târgu-Cărbuneşti, a lovit-o miercuri cu pumnii în zona capului pe mama sa, de 41 de ani şi a fost dat pe mâna poliţiei. Poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unor neînțelegeri intrafamiliale, tânărul, în timp ce se afla la domiciliul comun, ar fi devenit violent și ar fi lovit-o pe mama sa, în zona capului. Femeia nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, polițiştii au luat măsura emiterii unui ordinului de protecție provizoriu faţă de agresor. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.