Acasă Local Gorj Gorj: Elevă, de 17 ani, dispărută după ce a ieşit de la...

Gorj: Elevă, de 17 ani, dispărută după ce a ieşit de la ore

-

O fată, de 17 ani, din comuna Albeni, este căutată de poliţie, după ce ieri a dispărut imediat ce a terminat orele la colegiul din Târgu Jiu unde este elevă. Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa Andrei Maria Luissa, în vârstă de 17 ani, elevă în clasa a X-a la un colegiu din municipiul Târgu Jiu, după terminarea orelor de curs din data de 20 februarie, a plecat către comuna Albeni, unde locuiește și nu a mai ajuns. La data plecării, numita Andrei Maria Luissa era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro lucios, blugi albaștri, ghete negre şi o căciulă albă. Semnalmente: înălţime de 1,63 m, greutate 45 kg, păr șaten lung, faţă ovală, ochi căprui, constituţie atletică. Poliţiştii au dispus punerea în urmărire la nivel național a minorei. Orice persoană care poate da relații cu privire la identificarea minorei, este rugată să apeleze numărul unic de urgențe 112 sau să anunțe imediat cea mai apropiată unitate de poliție.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.