Acasă Local Gorj Gorj: Bâtrân înşelat de trei meşteri, cu suma de 3.500 de lei

Gorj: Bâtrân înşelat de trei meşteri, cu suma de 3.500 de lei

-

Un bărbat, de 79 de ani, din Novaci, Gorj, a fost înșelat luni de trei persoane necunoscute, care i-ar fi perceput suma de 3.500 lei pentru montarea unor scocuri. După ce au luat banii, suspecţii ar fi părăsit gospodăria fără să fi prestat activitatea. În urma celor sesizate, la fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci, care au constatat că la data de 18 februarie, la locuința bărbatului în cauză s-au prezentat trei persoane, care i-au propus să monteze scocuri la locuință. Au montat doar o parte din jgheaburi și au luat suma de 3.500 lei şi, sub pretextul că merg să cumpere materiale, au părăsit locuința și nu s-au mai întors. Ca urmare a unor acţiuni organizate pe raza judeţului Gorj, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, la scurt timp de la sesizare, pe raza localităţii, un autoturism în care se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 28 si 45 de ani. Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că aceste persoane erau cele bănuite de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.