Acasă Local Gorj Gorj: Taximetrist păgubit de clienţi

Gorj: Taximetrist păgubit de clienţi

-

Un taximetrist de 48 de ani, din Târgu Jiu, a fost victima unui jaf la sfârşitul săptămânii trecute. În noaptea de 14 spre 15 februarie, taximetristul a fost chemat la o comandă în comuna Scoarța, iar clienţii i-au cerut să cumpere şi să le ducă la destinaţie bunuri în valoare de 150 lei. Ajuns la locul specificat de clienţi, aceştia din urmă i-au spus bărbatului că vor să verifice produsele cumpărate, apoi au fugit cu ele, fără să îi mai dea banii taximetristului, nici pe cursă, nici pe produs. În urma activităților desfășurate, polițiștii i-au identificat pe cei trei tineri, doi având vârsta de 18 respectiv 15 ani, din comuna Scoarța, iar unul de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu. Față de tânărul de 18 ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al IPJ Gorj. A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.