Acasă Local Gorj Gorj: Tânăra de 17 ani, rănită în accidentul rutier de la Târgu...

Gorj: Tânăra de 17 ani, rănită în accidentul rutier de la Târgu Jiu, a decedat

-

Tânăra, de 17 ani, rănită vineri noapte în accidentul de pe strada Narciselor, din Târgu Jiu, a decedat, în cursul zilei de ieri. În continuare, polițiștii efectuează cercetări și pentru ucidere din culpă. Vă reamintim că un tânăr, de 19 ani, a pierdut controlul volanului și a intrat vineri noapte cu mașina în magistrala de gaze naturale a orașului. Tânăra, de 17 ani, se afla în autoturism, fiind rănită grav în timpul evenimentului rutier. Fata a fost transportată la un spital din București, însă nu a mai putut fi salvată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.