Acasă Local Gorj Gorj: Bătrânul dispărut din Motru a revenit la domiciliu

Gorj: Bătrânul dispărut din Motru a revenit la domiciliu

-

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru l-au identificat, pe DN67 Roşiuţa, pe Burghel Virgil, de 73 de ani, din satul Roșiuţa, bărbatul dat dispărut în urmă cu mai multe zile, care figura urmărit la nivel național. Din declaraţia acestuia a reieșit faptul că la data de 4 februarie, ar fi plecat în mod voluntar de la locuinţa sa, pentru a se deplasa la spital, în municipiul Bucureşti, pentru efectuarea unor analize medicale, iar ulterior a revenit la adresa de domiciliu. Acesta a declarat că, pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.