O elevă, de 16 ani, din Târgu Jiu, a fost dată în urmărire naţională, după a părăsit domiciliul. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi ieri de o femeie, de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Popescu Maria-Daniela, de 16 ani, ar fi plecat în mod voluntar de acasă în urmă cu o zi şi nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,55 m, constituţie astenică, greutate aproximativ 45 kg, ten alb, ochi căprui, păr blond șuvițat, faţă ovală. La data plecării era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, geacă de fâș galbenă, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă, cu imprimeu negru. În cauză a fost dispusă punerea în urmărire la nivel național a minorei, aceasta fiind cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu. În continuare, polițiștii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute. Cei care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea minorei, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.