Acasă Local Gorj Gorj: Bătrân dispărut de acasă

Gorj: Bătrân dispărut de acasă

-

Un bătrân, de 73 de ani, din Motru, este căutat de poliţie după ce a dispărut de acasă. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizați astăzi de o femeie în vârstă de 74 de ani, din localitate, despre faptul că în data de 4 februarie, soţul ei, Burghel Virgil, de 73 de ani, din municipiul Motru, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, afirmând că urmează să se deplaseze în municipiul Târgu Jiu, la o unitate medicală și nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituție astenică, greutate aproximativă de 60-65 kg, ten alb, ochi căprui, păr tuns scurt alb, cu început de calviție în părțile laterale. La data plecării era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru închis, geacă groasă de fâș albastru cu verde, în picioare având pantofi de culoare neagră, iar pe cap o șapcă albastră tip sport, din material textil. Totodată s-a stabilit că la data plecării, acesta avea asupra sa 500 lei, cupoanele de pensie, cartea de identitate şi cardul de sănătate. Polițiștii au luat măsura punerii în urmărire la nivel național a bărbatului și desfășoară activități specifice pentru identificarea acestuia. Cei care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea persoanei dispărute, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...