Acasă Local Gorj Gorj: Bărbat reţinut pentru violenţă în familie

Gorj: Bărbat reţinut pentru violenţă în familie

-

Un bărbat, de 39 de ani, din Tismana, Gorj, a fost reţinut aseară de poliţişti, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 35 de ani. În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Totodată, poliţiştii au emis două ordine de restricţie împotriva unui bărbat care din Polovragi care şi-ar fi agresat fizic fiica, respectiv împotriva unui tânăr din Bumbeşti-Piţic, acuzat că şi-ar fi ameninţat mama cu moartea.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.