Acasă Local Gorj Gorj: Tânăr anchetat după ce a incendiat interiorul a două autoturisme

Gorj: Tânăr anchetat după ce a incendiat interiorul a două autoturisme

-

Un tânăr de 17 ani, din orașul Novaci, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere, este anchetat de poliţiştii gorjeni. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că acesta, la data de 28 ianuarie, ar fi incendiat interiorul a două autoturisme, aparţinând unui localnic, de 57 de ani, care erau parcate la poarta locuinței proprietarului, cu portierele neasigurate. În urma incendierii, scaunul din dreapta față al unui autoturism ar fi fost distrus în proporție de 20%, iar în cazul celui de-al doilea autoturism, volanul prezenta urme de ardere și scaunul din stânga față ar fi fost distrus tot în proporție de 20%. Bărbatul a şi fost reţinut pentru 24 de ore. Polițiștii au continuat cercetările în cauză, iar la data de 2 februarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, fiind dispusă față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.