12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Poliţia a deschis un dosar penal în urma scandalului de la Primăria Albeni

Gorj: Poliţia a deschis un dosar penal în urma scandalului de la Primăria Albeni

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, în urma scandaului de joi seară de la Primăria Albeni. Zeci de persoane s-au aflat aseară în sala de şedinţe a Consiliului Local. Unul dintre consilieri ar fi fost împins de mai mulţi participanţi. În urma incidentului a fost spart geamul de la uşa de acces în sala de şedinţe. Cearta a izbucnit din cauza neîneţelegerilor cauzate de ordinea de zi a şedinţei.

„Polițiști specializați în investigații criminale s-au sesizat în urma unui incident, care a avut loc pe raza comunei Albeni și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. La data de 31 ianuarie, în urma unui incident care a avut loc la sediul Primăriei Comunei Albeni, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor nemulţumiri cu privire la ordinea de zi, între participanţi s-au iscat unele discuţii în contradictoriu, împrejurare în care, unul dintre consilieri, a afirmat că ar fi fost bruscat şi împins de mai mulţi participanţi, spărgând un geam, de la uşa de acces în sala de şedinţă.Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele, sub coordonarea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești”, potrivit IPJ Gorj.

La Albeni scandalurile nu se mai încheie între localnici, primar şi consilierii locali. Poliţia a ajuns de două ori la primărie în ultimele luni. Şi Corpul de Control al prefectului de Gorj a făcut verificări la Albeni, însă scandalurile nu s-au oprit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS